„Izražajnost“ je udruženje za razvoj i unapređivanje kulture javnog govora. Zadatak naših članova i saradnika je da podstaknu što više ljudi da rade na razvoju svoje izlagačke pismenosti – dikcije, javnog nastupa, verbalne i neverbalne komunikacije. Internet stranica udruženja je zamišljena kao mesto koje će poslužiti kao servis na kojem će se znanje iz ovih oblasti prenositi što širem broju pratilaca. Ovo je prostor na kojem se ukrštaju raznorodne discipline počevši od dikcije, psihologije, socijalne antropologije pa do neverbalne komunikacije. Takođe, ovde možete da pratite aktivnosti udruženja.

 

OSNIVAČI UDRUŽENJA „IZRAŽAJNOST“

 

MILAN BOSILJČIĆ

diplomirani glumac

SLOBODAN ROKSANDIĆ

master komunikolog

MARKO MILOVANOVIĆ

diplomirani glumac

 
 

Obrazovne radionice, pored osnivača Udruženja „Izražajnost“, vode i stručnjaci iz različitih oblasti i univerzitetski profesori koji svojim znanjem i višegodišnjim iskustvom u podučavanju oplemenjuju programe naše obuke: dr Agota Vitkai Kučera, profesor tehnike glasa, dr Radovan Knežević, profesor dikcije, prof. Milorad Telebak, lingvista, dr Milica Ristić, psihijatar i psihoterapeut i drugi.
U realizaciji radionica, tribina, seminara, izradi audio knjiga učestvuje veliki broj profesionalaca, diplomiranih glumaca, filologa, dizajnera zvuka, snimatelja, kao i mreža volontera i honorarnih saradnika.